Om os

Vi er en professionel og progressiv fotovirksomhed med speciale i kvalitets fotografering til arrangementer og som vist her på denne website også sportslige arrangementer, vores virksomhed er også kåret 5 gange som master photographer, bla inden for sport, portræt, erhvervs portrætter, samt portrætter i almindelighed.

Vi har for nylig delt vore firma op i tre dele, der mere præcis beskriver, hvad det er vi laver, inden for hver del.

Hvorfor Nordic sports Foto?

ML-Foto_20070822_14352

Når du ser dig omkring på dette websted, vil du se en stor mangfoldighed af stilarter lige fra standart sportbilleder, til uformel reportage og actionbilleder, samt speciel designede billeder.

Det er vores mål, at levere den type billeder, som vores kunder ønsker.

Nordic sports foto er en professionel virksomhed, og vi har den kreativitet og det udsrtyr, der opfylder enhver udfordring. Vi investerer løbende i state-of-the-art foto og mini-lab udstyr, så vi kan tilbyde den bedst mulige service og det bedste produkt.

Kvaliteten af de fotografirer, som du ser på denne webside er den standard, vi arbejder efter. 

Som medlem af Dansk fotografisk forening for professionelle fotografer uddanner vi os løbende. Vi deltager i kurser i både ind- og udland, for hele tid at være på forkant med udviklingen og få ny inspiration.

Jeg er uddannet som portræt- og reklamefotograf i 1983, og har i en lang årrække arbejdet som pressefotograf nationalt og internationalt.